A JÉGKÁR OKOZTA SÉRÜLÉSEK KÜLÖNFÉLE MÓDOKON JELENTKEZNEK AZ AUTÓKON, ÉS A JÉGKÁR MÉRTÉKE IS ELTÉRŐ LEHET.

NAGYOBB JÉGKÁR JAVÍTÁSA

Nagyobb mértékű kárról akkor beszélünk, ha a jármű felületének több mint 30%-a sérült, és a hagyományos technológiával cserélni kell egyes elemeket, ami újabb korróziós gócok kialakulását jelentheti. A CAR-MAGIC® technológia révén még az ilyen súlyos esetekben is jelentős költségmegtakarítással végezhető el a javítás.

MENNYI IDŐT VESZ IGÉNYBE?

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a horpadásjavítással 24 órán belül elkészüljünk, de még a Casco biztosítással és kárfelvételi jegyzőkönyvvel rendelkező járműveket is célszerű átvizsgálni a jégkár javítás előtt, hogy később ne kerüljön sor pótszemlére, ami késleltetheti a munkát.

JÉGESŐ

VIHARKÁR

GESZTENYE-,
DIÓHULLÁS

SZAKSZERVIZ

Jégkáros autók CAR-MAGIC® technológiával történő javításánál szakszerviznek minősülünk, az autó típusától függetlenül, ezért minden lízingcég és biztosító társaság elfogadja a számláinkat (ők is nálunk javíttatnak).

EGYÉB HORPADÁSJAVÍTÁSOK

A jégkár javítás mellett az egyéb ún. elemi kárnak minősülő sérülések szervizelése – és Casco fedezet esetén ügyintézése is -feladatkörünkbe tartozik. Pl. a lehulló dió vagy gesztenye is okozhat jégveréshez hasonló sérüléseket.

NAGYMÉRETŰ BENYOMÓDÁSOK JAVÍTÁSA:
Hótömeg, túlterhelt tetőcsomagtartó okozta benyomódások, és más hasonló sérülések is orvosolhatók a technológia révén, ezért ilyen esetekben is érdemes árajánlatot kérni egy nagyobb mérvű hagyományos beavatkozás előtt.