Horpadás, jégkár, karosszéria javítás, fényezés Érd, Diósd közelében

Horpadás Érd, Diósd közelében

A CAR-MAGIC® fényezés nélküli horpadásjavítási technológia minden olyan sérülés javításánál használható, ahol a jármű fényezése nem sérült, és az eredeti festés tapadása megfelelő. Az ajtórányitások, az olyan kisebb benyomódások, amelyek a felületen fénytörést okoznak, nagy biztonsággal javíthatók az elem megbontása, szétszerelése és kalapálása nélkül Érd, Diósd közelében.

Ajtórányitások, lehulló tárgyak (faág, üveg, hó, stb.) által okozott horpadások, ráütés, rátámaszkodás, bevásárlókocsi nekiütődése, jégeső, dió, gesztenye által okozott horpadások, kőfelverődések… mind-mind olyan eset, amelyek valamelyike már biztosan okozott Önnek bosszúságot.

Ön előzetes egyeztetést követően felkeresi telephelyünket, ahol soron kívül árajánlatot adunk a horpadásjavítás időpontjára és a munka költségére. Amíg Ön kényelmesen várakozik az ügyfélváróban, mi véghezvisszük a csodát, és mire elfogyasztja kávéját, az autója is régi fényében ragyog, immár horpadások nélkül, sérülésmentesen Érd, Diósd közelében.

Jégkár javítása Érd, Diósd közelében

Nagyobb mértékű kárról akkor beszélünk, ha a jármű felületének több mint 30%-a sérült, és a hagyományos technológiával cserélni kell egyes elemeket, ami újabb korróziós gócok kialakulását jelentheti. A CAR-MAGIC® technológia révén még az ilyen súlyos esetekben is jelentős költségmegtakarítással végezhető el a javítás Érd, Diósd közelében.

Jégkáros autók CAR-MAGIC® technológiával történő javításánál szakszerviznek minősülünk, az autó típusától függetlenül, ezért minden lízingcég és biztosító társaság elfogadja a számláinkat (ők is nálunk javíttatnak).

Hótömeg, túlterhelt tetőcsomagtartó okozta benyomódások, és más hasonló sérülések is orvosolhatók a technológia révén Érd, Diósd közelében, ezért ilyen esetekben is érdemes árajánlatot kérni egy nagyobb mérvű hagyományos beavatkozás előtt.

Karosszéria javítás, karambolós autók javítása és autófényezés Érd, Diósd közelében

A CAR-MAGIC® technológia, mint egy alternatív (környezetkímélő) új technológia valóban csodákra képes, azonban a karambolos autók javításánál, ahol elkerülhetetlen a jármű újrafényezése, a használata korlátozott. Ilyen esetekre áll rendelkezésre hagyományos karosszérialakatos, fényező üzemünk Érd, Diósd közelében.

A gépjárművek javításához a legmodernebb technikai berendezésekkel felszerelt műhelyünk, felkészült szakembereink és a biztosító társaságokkal létrejött együttműködési szerződéseink jelenthetik az Ön számára is annak garanciáját, hogy sérült autója valóban szakértő kezek közé kerül.

Az autók fényezését Du-Pont autólakkal, Blowtherm fényezőkamrában végezzük. Minden elvégzett munkánkra garanciát vállalunk. (ISO 9001:2000)

SÉRÜLT, KARAMBOLOS JÁRMŰVEK JAVÍTÁSÁT, BIZTOSÍTÁSI ÜGYINTÉZÉSÉT, TARTÓS ESZTÉTIKAI KARBANTARTÁSÁT VALAMINT JÁRMŰ-FLOTTÁK KEZELÉSÉT VÁLLALJUK Érd, Diósd közelében!

4P Car Kft.

1214 BUDAPEST,
II. RÁKÓCZI FERENC ÚT 279.

06-1-278-2714, 06-1-278-2715
TEL./FAX: 06-1-420-7432
06/20 914-9793
06/30 756-8042

INFO@HORPADAS.HU

Nyitva tartás:
Hétfő – Csütörtök: 8:00 – 16:30.
Péntek: 8-15-ig, igény szerint tovább is.