KARAMBOLOS AUTÓK JAVÍTÁSA,
FÉNYEZÉS

Karambolos autó javítása

A CAR-MAGIC® technológia, mint egy alternatív (környezetkímélő) új technológia valóban csodákra képes, azonban a karambolos autók javításánál, ahol elkerülhetetlen a jármű újrafényezése, a használata korlátozott. Ilyen esetekre áll rendelkezésre hagyományos karosszérialakatos, fényező üzemünk.

Sérült, karambolos járművek javítását, biztosítási ügyintézését, tartós esztétikai karbantartását valamint jármű-flották kezelését vállaljuk!

Technológia

A gépjárművek javításához a legmodernebb technikai berendezésekkel felszerelt műhelyünk, felkészült szakembereink és a biztosító társaságokkal létrejött együttműködési szerződéseink jelenthetik az Ön számára is annak garanciáját, hogy sérült autója valóban szakértő kezek közé kerül.

Az autók fényezését Du-Pont autólakkal, Blowtherm fényezőkamrában végezzük. Minden elvégzett munkánkra garanciát vállalunk. (ISO 9001:2000)

AUTÓDESIGN, AIRBRUSH


Cégünk 1987 óta végez Airbrush technikával autódíszítéseket, amely egyedi művészi alkotások gépkocsira történő felfényezését jelenti. Több gyönyörű alkotásunk fut az utakon, olyan cégek autóit díszítik az általunk készített festémények, mint például a Magyar Autóklub Segélyszolgálatának járművei, illetve több cég reklámautójának fényezését végeztük el.


FESTÉKKEVERÉS, FÉNYEZÉS

Festékkeverés a megrendelő igényei szerint.

Az otthoni autóápolási munka megkönnyítését a javítófestékek spray formában történő kiszerelésével segítjük, de az alvázvédőtől a polírpasztáig minden anyagot biztosítani tudunk ügyfeleinknek. Cégünk a Du-Pont autófestékeket használja, azok kiskereskedelmi forgalmazását végzi.


A színkeverés során a gépjármű beazonosított színét percek alatt kikeverjük, igény szerint szóróflakonba (spraybe) töltjük. Autófényezők részére kilós kiszerelésben is bármely színt tudjuk biztosítani.


A javítósprayben történő forgalmazás több ipari karbantartó cégnek jelent megoldást, hiszen a helyszíni karbantartás, szerelés során megsérült fényezést a helyszínen javítani lehet.

Cím:

1214 Budapest (Csepel),
II.Rákóczi Ferenc út 279.

Nyitvatartás:

Hétfő - Csütörtök: 8:00 - 16:30.
Péntek: 8-15-ig, igény szerint tovább is.

Telefon:

06/1 278-2714, 06/1 278-2715
06/20 914-9793
06/30-756-8042

Kövessen bennünket!